Handbalweek 2017

De CHS is al weer gestart met de organisatie van de CHS Handbalweek 2017 van 27 tot en met 30 december.
We kunnen nu al wel verklappen dat er bijzondere teams naar Raalte komen!
Wij willen graag in contact komen met mensen die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan een succesvolle Handbalweek.
De organisatie is in deelgebieden gezet. Elk deelgebied kent een coördinator en de coördinatoren vormen samen met de vaste CHS-mensen het Organisatieteam Handbalweek.
Het is de bedoeling dat de coördinator per deelgebied ook weer een team samenstelt.
De deelgebieden zijn:   

  • catering 
  • wedstrijden 
  • logistiek
  • toernooien
  • nevenactiviteiten

Catering:
alle deelnemende teams gebruiken de lunches en diners gezamenlijk. Ton en Anita zijn onovertroffen vrijwilligers die al jaren de regie hebben over de verzorging van alle maaltijden. Rondom hen vragen wij een team van medewerkers. Zou jij de coördinator willen zijn die er voor zorgt dat er steeds voldoende mensen zijn om het "catering-team" te vormen, dat?

Wedstrijden:
rondom wedstrijden zijn mensen nodig: bezetting wedstrijdtafel, kassa, opvang teams en scheidsrechters, omroep, aankleding hal enz. Het zou de organisatie enorm helpen als hier een coördinator deze taak op zich wil nemen.

Logistiek:
mede met het oog op de te verwachten deelnemende teams, zal er het een en ander georganiseerd moeten worden om alle teams op de juiste tijd op de juiste plaats te krijgen. Zoals het er nu uitziet zullen alle teams vanuit hun verblijfsplaats (hotel, groepsaccommodaties) steeds naar en van Tijenraan vervoert moeten worden voor trainingen en wedstrijden. Ook reizen van en naar Schiphol kunnen plaatsvinden. Kun jij dit plannen?

Toernooien:
ook nu gaan wij er weer van uit dat er voor alle CHS-teams toernooien met andere handbalscholen zijn en wedstrijden in Tijenraan. Dat betekent een programma maken, contacten met deelnemende teams, scheidsrechters, wedstrijdtafel enz. Een coördinator Toernooien is bijzonder welkom.

Nevenactiviteiten:
de handbalweek kent nevenactiviteiten zoals clinics voor Sallandse jeugdteams, scholingen en cursussen voor (technisch) kader. De coördinator zorgt dat de deelenemers weten waar ze moeten zijn, zorgt dat docenten en trainers ontvangen worden, presentielijsten worden bijgehouden, de juiste presentatiemiddelen beschikbaar zijn en evt. eigen bijdrage in de kosten worden geïnd.

Wij zullen in september alle belangstellenden uitnodigen voor een informatieve avond om er samen voor de zorgen dat de Handbalweek 2017 de beste Handbalweek ooit wordt.
Heb je vragen of wil je eerst iets meer weten?
Stuur een mail aan chs@home.nl en wij zullen contact met je opnemen.